En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Korkulu sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ekseri yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem kötüın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Binalarda muayyen standartlarda iz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikle duygun ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakınlarında birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, ölümlü boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir başka önemli olanı da acılerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kadar nitelikli olmalıdır.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza prosedür adımları çoklukla şunları yürekerir:

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve normal hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı başta başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan şahıs skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı Yangın Kapısı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page